Kusters Interieur

Sjorpunten
Om uw lading zo efficiënt mogelijk te kunnen zekeren zijn er tal van accessoires om u het werk gemakkelijk te maken. Het gebruik van losse sjorpunten voor op de vloer van uw bedrijfswagen maakt het mogelijk om vanuit iedere hoek van uw laadruimte te kunnen zekeren.
Kiest u voor een aluminium vliegtuigrail voor de bevestiging van uw lading, dan  zijn er verschillende mogelijkheden om uw spanbanden te bevestigen. De sjor ogen zijn gemakkelijk te verplaatsen in de rail zodat u altijd op de juiste plek kunt aanhaken.

De volgende SYSTAINER®-generatie!
De eenvoudigste bediening, briljante werking en compatibel met onze gevestigde SYSTAINER® Classic Line… dat waren de belangrijkste eisen voor de nieuwe SYSTAINER® generatie. Het resultaat is een nieuwe SYSTAINER® familie die buitengewone functies biedt in termen van functionaliteit en systematiek. Vancare heeft het gebruik van systainers doorgevoerd in de bedijfswageninrichting, hierdoor heeft u een totaal oplossing voor het opbergen van uw gereedschap.

www.vancare-inrichting.nl

Black Cat antislipmatten
Een veel voorkomend probleem is dat bijvoorbeeld tijdens transport de lading in de vracht- of bestel auto niet goed vastligt en daardoor gevaarlijk kan gaan schuiven om maar niet te spreken van de ravage die een noodstop of een uitwijk manoeuvre veroorzaken. De originele Black Cat antislipmat is tweezijdig te gebruiken en behoudt zijn anti-slip functie tot een hoek van bijna 60° en is toepasbaar op elk materiaal. De antislipmat is in
zetbaar op elk mogelijk terrein zoals in de werkplaats, in de fabriek, in de auto

Developed by Opolo Webdesign