Kusters Interieur

www.vancare-inrichting.nl

Graag nodig ik u uit voor een kijkje op de nieuwe website van Kusters.

Een service voertuig is meer dan een bedrijfswagen waarvan u de laadruimte vult met een verzameling gereedschap. Een goed ingerichte laadruimte zorgt voor efficiëntie, veiligheid, motivatie van uw personeel en een professionele uitstraling naar uw klanten. Veel ondernemers hebben de voordelen van een professionele bedrijfswageninrichting ontdekt en kozen daarom voor Kusters bedrijfswagen inrichting.
www.vancare-inrichting.nl

de voordelen

LICHT GEWICHT

DUURZAAM

 5 JAAR GARANTIE

VEELZIJDIG

 CRASH-TEST BEPROEFD

PRODUCTIE ISO 9002

het systeem

www.vancare-inrichting.nl
www.vancare-inrichting.nl
www.vancare-inrichting.nl
www.vancare-inrichting.nl
www.vancare-inrichting.nl
www.vancare-inrichting.nl

De ruimte optimaal benut

De inrichtingssystemen zijn bovenal buitengewoon praktisch ontworpen. De ruimte in uw bestelauto wordt optimaal benut. Opbergen en terugvinden was nog nooit zo eenvoudig. Door de modulaire opbouw transformeert de laadruimte van uw bestelwagen tot een mobiele werkplek.

Geniet van professionele oplossing en uitstraling

Een goede inrichting van uw mobiele bergruimte of werkplek, scheelt een hoop zorgen en biedt vanzelfsprekend meer werkgenoegen. Dat maakt het uitoefenen van uw professie beter en prettiger. Daarnaast oogt het ook nog eens professioneler

Kwaliteit
Vancare kiest voor hoogwaardig materiaal dat ook botsproeven goed doorstaat. De gebruikte materialen zijn doordacht en licht waar het licht mag zijn. De gebruikte materialen zijn Aluminium, staal, en kunstof. Uiteraard wilt u lang genieten van onze kwaliteitsproducten. Ze zijn dan ook voor de lange duur vervaardigd. Bovendien zijn de flexibel in te zetten onderdelen makkelijk over te zetten naar andere autotypes. Goede kans dat de efficiënt opgebouwde inrichting van de ene bestelbus opnieuw te gebruiken is in de andere bestelwagen.

voorbeelden

www.vancare-inrichting.nl
www.vancare-inrichting.nl
www.vancare-inrichting.nl
www.vancare-inrichting.nl

Vloerladesysteem
Met een vloer ladesysteem is het mogelijk om de volledige bodem van uw laadruimte te benutten. In de laden kunt u gereedschap en materiaal overzichtelijk opbergen. Het grote voordeel van dit ladesysteem is dat er boven op de lade genoeg ruimte over blijft om grotere materialen op te bergen. Zo wordt de ruimte van uw bedrijfswagen optimaal benut.

Inrichting uitgevoerd in plaat materiaal

Het is mogelijk om uw inrichting volledig op maat te maken met plaat materiaal. Het is een duurzame en betaalbare oplossing voor uw bedrijfswagen. Het voordeel van deze techniek is dat u de inrichting op de millimeter kunt bepalen in elke gewenste uitvoering.

Bedrijfswageninrichting, camper bouwen, bus betimmeren, Brabant, Eindhoven, Tilburg, Breda, Den Bosch, Bladel, Hapert, Eersel, Veldhoven,

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Developed by Opolo Webdesign