Kusters Interieur

www.bouwtinyhouse.nl

Wij zijn volop bezig met de bouw van Tiny Houses, neem gerust een kijkje op onze site om de ontwikkelingen van onze huisjes te volgen.

Wij, Els en Koen, zijn sinds januari 2015 helemaal om. Tiny house living, overgewaaid vanuit de Verenigde Staten, is onze nieuwe levensstijl geworden. Van downsizen tot het aanmeten van een simple life en nu de daadwerkelijke bouw van ons eigen tiny house in Noord-Brabant. Deze winter zullen wij gaan leven op een kleine 21 m2. Waarin we zoveel mogelijk zelfvoorzienend willen zijn. Met behulp van deze site willen wij ons verhaal in de wereld brengen. Mensen inspireren en een kijkje laten nemen in dit proces.

Wij kunnen ook jouw tiny house bouwen.
Ben je enthousiast over deze stijl van leven en zou je zelf in een tiny house willen wonen, maar ben je zelf niet in de mogelijkheid om een dergelijke woning te ontwerpen of te bouwen. Dan kunnen wij zeker iets voor je betekenen. Wij bieden je de mogelijkheid om je eigen droomhuisje te realiseren. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Minimalisme

www.bouwtinyhouse.nl

Leven in een Tiny house gaat niet vanzelf. Zo passen zeker niet alle spullen waar we zo gewend aan zijn geraakt in een tiny house. Het vergt een andere manier van denken. Bewust wording van de dingen die essentieel zijn voor je geluk. En daarbij hoort dus ook een heleboel opruimen. En dat gaat zeker niet vanzelf. Volg hier de ups en downs van de omschakeling naar een minimalistisch leven in een tiny house.
Klik op de foto voor meer informatie.

 

 

Duurzaam

www.bouwtinyhouse.nl

Duurzaam leven leven in een tiny house. Zoveel mogelijk zelfvoorzienend zijn en bewust omgaan met water en energie. Een mooie uitdaging! Van veel elektrische apparaten hebben wij al afscheid genomen, want straks zullen wij onze elektriciteit volledig opwekken uit zonne-energie. Er komt een compost toilet en met het grijze afvalwater zullen we planten water gaan geven. Schoonmaak- en verzorgingsproducten zijn daarom allemaal biologisch afbreekbaar. We gaan hierin zeker nog uitdagingen tegenkomen.
Klik op de foto voor meer informatie.

Realisatie

tiny house nederland, tinyhouse ontwerp, tiny house, tiny house bouwen, tinyhouse kopen, tiny house te koop, bouw tiny house, gewicht tiny house, standplaats tiny house, tiny house brabant, tiny house vergunning

De bouw van ons tiny house is in augustus 2015 gestart. Het is fantastisch om zelf met de bouw aan de slag te zijn. Wij bouwen het tiny house ook helemaal met z’n tweeën, zo nu en dan natuurlijk wel wat hulp van vrienden en familie. Hier houden wij jullie op de hoogte van de bouwvorderingen en de obstakels die daarbij overwonnen moeten worden. Alles in een tiny house is maatwerk, zeker ook omdat wij de wanden en het dak gebogen hebben. Een mooie organische vorm. Neem snel een kijkje op de tiny house realisatie site.
Klik op de foto voor meer informatie.

 

tinyhouse voorbeelden

tiny house video inspiratie

Een inspiratie video van Ted Talks. Dit geeft helemaal weer waarom wij er ook aan zijn begonnen. Hypotheek vrij leven, weinig onderhoud en veel vrije tijd. Je omringen met de spullen, mensen en activiteiten waar je blij van wordt. Het is een kwestie van doen, gewoon beginnen. En je merkt dat je meer innerlijke rust krijgt.

De feiten over tiny houses in Amerika laten duidelijk zien dat de doelstelling om met meer vrijheid te kunnen leven ook echt bereikt kan worden. Vrijheid in de breedste zin van het woord, financieel, mentaal en in tijdbesteding. Het is helemaal niet zeker dat je later kan rekenen op een goed pensioen, of dat je altijd een goed inkomen zal hebben. Door je vaste lasten laag te houden ben je minder afhankelijk van zaken waar je niet altijd zelf invloed op hebt.

Je leeft maar één keer, make te most of it!

www.bouwtinyhouse.nl

Ben je benieuwd naar het bouwproces? Neem gerust een kijkje bij de realisatie van ons Tiny House.

 

Tiny house facebook pagina

Nog meer inspiratie zien over tiny houses in Nederland?

Kijk dan ook zeker even op onze bouwtinyhouse facebook pagina. Daar kan je ook heel gemakkelijk een reactie aan ons achterlaten.
Of vragen stellen over ons tiny house.

Developed by Opolo Webdesign