Kusters Interieur

Maatwerk campers.

Uw camper inrichting wordt volledig met de hand gemaakt. Samen met u wordt er een uniek ontwerp gemaakt voor uw droom camper. Voor de betimmering van het interieur werken wij met de beste materialen en de nieuwste technieken. Als klein bedrijf werken wij met korte lijnen waardoor u ook tijdens de realisatie van uw camper wordt betrokken bij de uitvoeringen.

www.kustersinterieur.nl

Ervaar vrijheid met een camper!
Er gaan niets boven een vakantie met een camper. Met het grootste gemak reis je door heel Europa of verder met alle comfort aan boord. Niet meer afhankelijk hoeven zijn van reserveringen en op de mooiste plekken kunnen overnachten. Voor veel mensen is het reizen met een camper een levensstijl geworden.

In het bouwen van camper komt onze passie van reizen in combinatie met creativiteit en technische expertise helemaal tot zijn recht.  Door de jaren heen heb ik al vele bussen ingericht voor verschillende opdrachtgevers. Een goed ingerichte camper draait om maatwerk en het beste materiaal voor een lange levensduur.

Camper met luxe interieur
Deze camper is volledig naar de wensen van de klant ingericht met een garage voor een motor aan de achterzijde en een in hoogte verstelbaar bed. Alle denkbare luxe is ingebouwd zoals een airco, diesel kookplaat, Victron componenten met Li-ion accupakket en zonnepanelen. De ronde afwerking van het interieur met skai lederen hemel geeft een extra luxe uitstraling.

camperombouw, camper inrichting, maatwerk camper, camper interieur, luxe camper, exclusieve kampeerwagen, vip bussen

Developed by Opolo Webdesign